Digital Kurs

Är du redo att ta ansvar och beredd på att arbeta med dig själv och din utveckling? Då är du välkommen till en digital kurs i SlowDown.

Genom att gå en kurs online kan du gå kursen den dag och tid det passar dig med möjlighet att repetera. 

SlowDown ger dig möjligheter att öka din medvetenhet om dig själv och vad du behöver i din vardag för att må bra och bättre. Med lite träning är SlowDown en enkel aktivitet att utföra själv som ett kraftfullt verktyg att påverka ditt välmående - var du än är, när som helst. En början på en förändring!

Vad ger SlowDown mig?

 • Ökad medvetenhet om dig själv och ditt sammanhang.
 • Hur du kan ta kontroll och ansvar för dig själv och din utveckling. 
 • Möjligheterna med SlowDown som kraftfullt verktyg i att kunna påverka ditt välmående och förebygga negativ stress. 
 • Förståelse för hur du kan påverka din utveckling och dina inre resurser genom att stimulera det neuromotoriska underlaget (NMU).

Gå en kurs online du med och upplev vilka möjligheter SlowDown ger dig!


Onlinekurs:

Din kurs innehåller 4 moduler med tillhörande lektioner. Varje modul är mellan 60-180 minuter beroende på hur aktiv du själv är.

Modulerna släpps successivt under fem veckor för att ge dig förutsättningar för ett så bra lärande som möjligt där du själv bestämmer hur lång tid du behöver för varje modul och med möjlighet att repetera, då du har tillgång till kursen i 12 månader. .

Kursen innehåller olika aktiviteter som föreläsning, filmvisning, demonstration och reflektion för att du ska lära dig hur du utför SlowDown på ett enkelt sätt i din vardag. Kursen innehåller också en övningsdel så att du får möjlighet att träna på att utföra SlowDown. 

Vi ger också support under dina fem kursveckor. Antingen genom sluten grupp på Facebook, via mail till oss, samtal eller direkt i kursportalen.. Du väljer det som passar dig. 

Några innehållsdelar i kursen: 

 • Vad vi är anpassade för som människor och vad detta innebär i din vardag.
 • Hjärnans resurser och förmågor som vi alla kan träna oss till för att ge oss förutsättningar för att må bättre. 
 • Hur du kan stimulera hjärnan och kroppen mer allsidigt för välmående och utveckling. 
 • Träning på att utföra SlowDown som en enkel och kraftfull aktivitet i din vardag för att hantera stress och andra obalanser som värk, oro, sömnproblem, låg energi m.m. 
 • SlowDown för barns utveckling, lärande och välmående. 
 • Bonus i form av ett enkelt träningsprogram så att du kommer igång med utförande av SlowDown.
 • Bonus utifrån dina önskemål och funderingar. Kursens innehåll kompletteras och uppdateras allt eftersom utifrån de behov och önskemål vi får till oss. 


Introkurs - GRATIS!

Är du nyfiken på att veta mer om vad onlinekursen kan ge dig kan du anmäla dig till en kortare introkurs. Denna innehåller 4 korta lektioner och ger dig några konkreta verktyg för hur du redan idag kan börja arbeta med din återhämtning och ditt välmående.. Den kostar inget mer än din tid. 


Feedback

"Kursen var jättebra! Mycket bra tankar. Är så nöjd att jag anmälde mig till den här kursen och det är ett steg i rätt riktning."

"Jag gillade introduktionskursen. Den fick mig att tänka att allt hänger ihop, hjärnan, kroppen, sakta ner tempot med långsamma rörelser och se inåt för att hitta ett lugn."

"Äntligen är jag igång med mig själv tack vare kursens tydliga och enkla upplägg med ett spännande innehåll".